Du er her:    ALTT Design » Om Os

Om ALTT


ALTT Design er din løsning på en kreativ udfordring. Ingen opgave er for stor eller lille - vi ønsker blot at få lov til at hjælpe dig.
Firmaet består af 2 kreative tænkere, som elsker udfordringer og ikke mindst at finde de optimale løsninger. Derfor yder vi også den specielle service, at vi gerne laver et gratis udkast til hvordan vi kan hjælpe dig. ALTT Design er vores frirum og proffessionelle legeplads, hvor vi ved siden af vores daglige job, har beskæftiget os med alt fra diverse webløsninger, så som CMS systemer og Flash bannere, til alle salgs printløsninger, f.eks. visitkort, foldere, plakater til beklædning af erhvervsbiler.

 

 

 

Andreas Løwe

Med sin uddannelse fra Aalborg Universitet i København i Computervidenskab, er Andreas den teniske motor i firmaet. Den brede viden er et værktøj til at kende de tekniske begrænsninger til vores kreative ideer, samt hvordan vi kan bryde disse begrænsnigner. Andreas står samtidig for den daglige drift og kunde kontakt.

 

Til daglig arbejder Andreas for Buddeschou A/S som IT-Manager..

 

Fritidsinteresser:

Rejser, Golf, FakeHeroesMustDie, madlavning og film

 

Tobias Thorgaard

Interesser som fotografering, illustraring, computerspil og film - skriger Tobias kreativitet. Rollen i ALTT spænder vidt ligefra ide-mand, fotograf, researcher til tester, netværker og ikke mindst kreativsparringspartner. Tobias har tager flere kurser på blandt andet den grafiske højskole.

 

Til daglig arbejder Tobias for MovieStar Planet som Senior QA-Tester

 

Fritidsinteresser:

Rejser, Playstation, Lego, Skylar og film

 

 

 

Hvorfor vælge et samarbejde med os?

I den grafiske brache er der mange dygtige folk om budet. Vores firma er bygget på ren interesse-dyrkning.

Det betyder at vi kan tilbyde følgende:

  1. Uforpligtende tibud. Send os en mail med dine tanker, udfordringer eller næste step for dit firma, og vi sende med glæde et uforpligtende tilbud.
  2. Det tætte samarbejde. Vi arbejder fra udkast til udkast og derfor opnås netop det resultat som I ønsker.
  3. Første udkast er gratis. Hvis du er nysgerrig om hvordan vi vil takle din opgave, så sender vi gerne et første udkast til netop din opgave - gratis.

ALTT Design har nu gennem flere år været fast holde punkt for mit firma. Drengene har været med fra opstartsfasen og indtil nu. Gang på gang bliver hver opgave løftet med nysgerrighed og kreativitet så resultatet bliver bedre end jeg havde kunne forestille mig. ALTT Design formår at guide og tage mig med i deres servicemindede process i mod det rette resultat, sådan så det både bliver til den rette pris og indenfor deadlinen.

 

- MIkkel Kronborg, Kronborg Byggeservice